رژیم غذایی در بدنسازی

رژیم غذایی در بدنسازی : میزان تعیین گشته کاربرد درشت مغذیها برحسب سن ، وزن ، قصد و مقدار تلاش در افراد متعدد متمایز خواهد بود‌ . چیزی که در حال حاضر به حالت کلی مقبول شده این می باشد که به ازای هر یک کیلوگرم وزن تن ، الزاماً باید 1 گرم پروتئین برای هم‌نهاد پروتئین و ایجاد تراز نیتروژن مثبت برای نمو عضلات و فرایند آنابولیسم استفاده نمود . منتها این مساله تنها در صورتی صدق می نماید که شما روزانه وزنه بزنید با ما همراه باشید در هوشمند اسپرت

اشخاصی که تمرینات وزنه برداری انجام نمی دهند یا با وزنه کار‌ نمی کنند به پروتئین اندکی هم نیاز دارند.به جز بر این تحقیقات نشان‌ می دهد که پروتئین برای کاستی چربی و کنترل‌ وزن هم سودمند است؛اگرچه به شرطی که از پروتئینهای مطلوب و با وضعیت کیفی خوب استفاده بکنید.

رژیم غذایی در بدنسازی

رژیم غذایی در بدنسازی

در دنباله دستور عام برای زمان حجم ، کات و ثبات وزنی را با هم مرور می کنیم .

دوره حجم‌

برای پرحجم کردن بدنتان در این زمان به پروتئین و کربوهیدرات زیادتری احتیاج دارید که برای ایجاد‌ حالت آنابولیک ضروری می باشد .

پروتئین : 25 تا 35%
کربوهیدرات : 40 تا 60%
چربی : 15 تا 25%

دوره کات

به طور عمومی برای کم کردن وزن‌ در این هنگام بایستی میزان کالری مصرفی تان را افت بدهید؛ ولی چون‌که قصد دارید از حجم عضلاتتان چیزی کم نشود حتما باید پروتئین زیادتر و کربوهیدرات اندکی استفاده نمائید تا چربی در تن شما نماند.

پروتئین : 40 تا50%
کربوهیدرات : 10 تا30%
چربی : 30 تا 40%

دوره ثبات‌

پروتئین : 25 تا 35%
کربوهیدرات : 30 تا50%
چربی : 25 تا 35%

رژیم غذایی در بدنسازی

رژیم غذایی در بدنسازی

کامل ترین غذاها برای بدنسازی

چند ماده‌ غذایی وجود خواهد داشت که بیشتر بدنسازان از آنها استفاده می کنند . این خوراکیها محتوی ماده‌های مغذی با وضعیت کیفی زیاد می باشند و برای ماهیچه سازی و چربی سوزی خیلی اثرگذار است .

این غذاها مشتمل موردهای زیر می شوند :

گوشت حیوانات علف‌ خوار‌
سینه مرغ‌
تخم مرغ‌
پنیر و مشتقات پنیر
ماهی (سالمون ، تن و ماهی هالیبوت)
سبزیجات (به خصوص انواع سبزی‌های‌خوردنی تیره و برگ‌ دار مشابه کلم پیچ‌ و اسفناج)
میوه ها (توت ، موز ، سیب ، آووکادو)
آجیل یا کره آجیل (بادام ، گردو‌ ، آجیل ماکادامیا)
دانه های روغنی (تخم کدو تنبل ، دانه‌ چیا و تخم کتان)
روغن (نارگیل ، زیتون ، ماکادامیا ، هسته انگور)
برنج جاسمین یا برنج‌ باسماتی
کیک برنج
غلات (جو دوسر ، کینوا ، گندم‌ سیاه‌ ، جو)
سبزیجات ریشه‌ دار (سیب زمینی‌ شیرین ، سیب زمینی ، یوکا)
شیکهای پروتئینی با کیفیت (آب پنیر یا شیک‌ گیاهی)

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *